4

ЧЕТВЪРТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

По-добре е да се откажете от подстригване на 4-ти лунен ден. Това ще се превърне в истинска пречка за постигане на вашите цели, както в личен, така и в бизнес план. Въпреки това, лунната фаза все още осигурява ускорен растеж на косата.

БОЯДИСВАНЕ:

Ако използвате естествени бои, за да придадете на косата си естествен нюанс, осигуряват се успех в кариерното развитие и неочаквани парични потоци.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

По-добре е да изберете естествена прическа, като се откажете от всякакви нововъведения. В този ден човек особено силно усеща взаимодействието с външния свят, непрестанното движение на различни видове енергия. Освен това самият той е уникален предавател на информация. Четвъртият ден от лунния календар е белязан от лекота в комуникациите, бързо осъществяване на планове и постигане на резултати. Вземете косата, която е останала по гребена, съберете я на топка и изгорете на бяла свещ. След това потъркайте получената пепел с пръстите на лявата си ръка и плюйте три пъти през лявото си рамо. Такива прости манипулации ще ви подготвят за продуктивно взаимодействие с другите и ще ви помогнат да се настроите да получавате качествено нова енергийна информация.