6

ШЕСТИ ЛУНЕН ДЕН

ПОДСТРИГВАНЕ:

Най-подходящият момент за трансформация за онези хора, които имат здравословни проблеми и несигурно финансово състояние. Подстригването на този ден ще помогне да се отървете от много видове вирусни настинки и да укрепите опорно-двигателния апарат. Освен това смяната на прическата ще привлече парични потоци. Косата след подстригване на 6 лунен ден ще расте особено бързо.

БОЯДИСВАНЕ:

По-добре е да не експериментирате с цвета на косата, това ще се отрази негативно на качеството на деловата комуникация и нивото на взаимно разбирателство с колегите.

КАКВО ДА ПРАВИМ:

По-добре е да се даде предпочитание на строга прическа и да се фиксира добре. Тази техника ще помогне да се подредят различни емоции, които ще преобладават през целия ден. Моментът ще бъде толкова интензивен, че ще искате да сте в уединение, за да разберете вътрешното си състояние. Трябва да се избягват спорове и конфликтни ситуации, като се опитвате да успокоите бушуващите емоции. Основната задача на този ден е да рационализира мислите и чувствата, да се опита да отслаби влиянието на бурята, причинено от засиления обмен на информация с външния свят. Трябва да се опитате да се успокоите и да не се поддавате на емоциите. Това ще помогне да се избегнат необмислени действия, за които по-късно ще съжалявате много. На помощ ще дойдат прости медитативни техники. Достатъчно е да се оттеглите няколко пъти на тихо и спокойно място, да затворите очи, да свържете върховете на пръстите си и мислено да кажете: „Всичко е наред, нищо ужасно не се случва. Няма от какво да се притеснявам, всичко, което изглежда лошо, е преходно. Спокоен съм и изпълнен с вяра в доброто. "