КИТАЙСКИ ХОРОСКОП 2024

dragon-zvezdenorakul
Наближава Новата 2024 година, чийто символ според китайския хороскоп ще бъде Зеленият дървен дракон - той ще започне да управлява на 10 февруари.
В китайския хороскоп годината на Дракона се смята за една от най-благоприятните сред дванадесетте зодии. Драконът е единственото митично животно в китайския хороскоп, което е символ на благородство, благоденствие, чест, мъдрост и просперитет, затова късметът и успехът през 2024 г. ще съпътстват самоуверените хора с ясни и благородни цели.
В годината на Дракона, която символизира не само вътрешна сила, но и мъдрост, много зодии ще имат шанса да разгърнат своя потенциал. Важно е само да вземате мъдри решения и да използвате силните си страни в полза на себе си и хората около вас. Годината на Дракона също трябва да бъде посветена на саморазвитие и придобиване на нови знания.
zvezdenorakul-pluh

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)
Плъхът Дракон ще бъде изпитан по избор. Представителите на знака винаги ще се озовават на кръстопът. Ще трябва да вземете трудни решения в професионалната сфера, да решите как да продължите напред на любовния фронт. Най-добре е Плъхът да направи избор през 2024 г. въз основа на интуицията. Логиката, съветите от близки и експерти могат да бъдат пагубни.

Личният живот на самотните плъхове ще блести с нови цветове. Перспективата за започване на шеметен роман с представители на знака ще се отвори през март, август, декември 2024 г. Изобщо не е възможно принцът на бял кон или принцесата да не е непознат или непознат, а този, който е бил наблизо през цялото време.

Семейните плъхове са изправени пред възходи и падения. Ще възникнат трудни моменти в отношенията ви с любимия човек. Как да се измъкнат от тях ще решат само представителите на знака.

По финансови въпроси вероятно ще има моменти, когато Плъховете ще трябва да оцеляват от пени до пени. Въпреки това, ако представителите на знака положат усилия, парите ще потекат към тях като река. Важно е да не демонстрирате материалното си благополучие. По-добре е да избягвате големи покупки, така че недоброжелателите да не станат по-активни и да попречат на изпълнението на плановете.

ZVEZDENORAKUL - VOL

Вол/Бик (1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)
Драконът ще бъде благосклонен към трудолюбивите и отговорни Волове. Представителите на знака ще изпитат просперитет и успех в професионалното поприще. Само не мислете, че парите и кариерното израстване ще паднат от небето. Не! За да направят това, Биковете ще трябва да работят много. През първата половина на годината представителите на знака може дори да почувстват, че всичко, което правят, е напразно и не носи никакви резултати. Но по-близо до есента ситуацията ще се нормализира, биковете ще издишат и ще започнат да получават дивиденти от своите усилия и труд.

По-малко достоен човек или хора може да попаднат в кръга на Биковете. Представителите на знака трябва да подбират по-внимателно своите партньори или приятели, за да не попаднат в история, с чиито последствия ще трябва да се справят дълго време.

В личния им живот може да се надяваме на стабилност за този, който вече има партньор в живота, и на шеметна романтика за тези, които все още търсят любовта. Съдбовна среща може да се случи през юни, август, ноември. Представителите на знака обаче не могат да чакат, докато съдбата им даде шанс, а смело хващат бика за рогата и самостоятелно започват романи с тези, които харесват.

zvezdenorakul-tiger

Тигър (1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)
Годината няма да е лека за Тигрите. Успехът в бизнеса и в професионалната сфера ще трябва да се бори. Съдбата няма да поднесе това, което искате, на сребърен поднос. Представителите на знака обаче знаят как да се борят за победа.

В годината на Дракона Тигрите ще могат да постигнат значителен напредък в изпълнението на своите планове. Дори наполеонови. Дори и да не получите това, което искате през 2024 г., представителите на знака ще могат да положат основата за бъдещи победи. Успехът им през 2025 г. зависи от това колко ефективно работят Тигрите през „драконовата“ година.

Личният живот на Тигрите в годината на Дракона ще кипи от страсти. Емоциите ще се развихрят. Самотните представители на знака трябва да станат по-активни – те са по-склонни да установяват контакти и да разширяват кръга си от познанства. Възможно е да възникнат няколко романа наведнъж, дори едновременно. Дали в крайна сметка ще бъдат регистрирани в службата по вписванията или не, звездите не казват.

Женените тигри ще ревнуват и ще карат партньора си да ревнува, но бракът им ще оцелее. Най-вероятно до края на годината семейните Тигри ще разберат, че техният партньор в отношенията е най-прекрасният.

rabbit-zvezdenorakul

Заек (1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)
Драконът е хищник, но Заекът през 2024 г. няма да бъде в позицията на жертва. И той обаче няма да има късмет. Годината обещава да бъде гладка, без съществени възходи и падения в професионалната сфера. Може да се наложи да научите нещо ново или да поемете нови отговорности, но представителите на знака лесно ще се справят с предизвикателствата. Дори Заекът да реши да покори някой професионален връх, той ще успее без проблем.

Трябва да внимавате с парите. Инвестициите и разходите трябва да бъдат обмислени 100 пъти, преди да ги направите. Трябва да се внимава, когато се занимавате с творчески проекти. Може да се опитат да откраднат идеята ви. Така че не споделяйте идеите си с никого.

В семейните любовни отношения Заекът ще преживее положителни събития и промени в отношенията към по-добро. При условие, разбира се, че представителят на знака ще се опита да работи в тази посока.

Пролетта и есента ще бъдат активни по отношение на любовните отношения за необвързаните Зайци. Романите, които ще възникнат по инициатива на представители на знака, най-вероятно ще доведат до дългосрочни и силни отношения.

dragon-zvezdenorakul

Дракон (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)
Драконите няма да скучаят през 2024 г. Промени ще настъпят при представителите на знака дори когато искат стабилност и спокойствие. И ето ги тръбите! Те само ще мечтаят за мир. Те ще се борят за успех, за място под слънцето и за място в сърцето на човека, който харесват.

Въпреки това, поради факта, че Драконът е господар на годината, представителите на този знак ще имат късмет във всяка конфронтация или съперничество. Освен това Драконите ще придобият буквално магнетична привлекателност в очите на хората от противоположния пол. Така че ще бъде по-лесно да спечелите във всеки бизнес от обикновено.

Има голяма вероятност Драконите да укрепят значително финансовото си състояние до края на годината. През пролетта ще се отворят възможности за печелене на пари. За представителите на знака е важно да не се прозяват и да се опитват да повишат материалното си ниво.

Трудности и проблеми могат да настигнат Дракона през август-септември. Ако не бягате от тях, а ги срещнете лице в лице, тогава ще можете бързо да се справите с неприятностите.

animal-zvezdenorakul

Змия (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Змиите ще трябва да докажат на другите, че са истински професионалисти. Конкуренцията в професионалната област ще бъде жестока. Представителите на знака ще трябва да решат: или да се включат в битката, или да не участват в „битката“. Между другото, напускането на играта тази година ще бъде добър ход за Змиите, който ще провокира положителни промени в живота.

През втората половина на годината е вероятно кариерно израстване и увеличаване на печалбите. Във финансовата сфера са вероятни впечатляващи победи, но парите няма да потекат в джоба ви, ще трябва да бъдат „задвижени“ там. Благосъстоянието ще зависи пряко от работата и взетите решения.

Високосната година ще бъде белязана от някакъв вид кавга, скандал или дори предателство. Змиите, подобно на благородните хора, могат да пропуснат удар. Това ще боли. Но това ще ги направи по-силни.

Самотните змии могат да разчитат на ярки любовни приключения през цялата година. Особено „любовни“ ще бъдат април, юли и октомври. Всяка „крепост“ ще се подчини на очарованието на представителите на знака. Дългосрочните връзки едва ли ще започнат през 2024 г. Може би е за добро. Сватбите през високосна година не се препоръчват.

 

zvezdenorakul-kon

Кон (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)
Драконът ще бъде милостив към Коня. Представителите на знака трябва да очакват положителни промени през следващата година, при условие че не седят със скръстени ръце. Финансовата страна на живота ще бъде особено успешна, но отношенията с другите може да не са гладки.

Конете ще трябва да работят по стахановски през 2024 г. Те вече са работохолици, но в една „драконовска“ година обстоятелствата и собственото им желание ще ги принудят да работят от зори до здрач. Конят ще се интересува или от самия процес, или от резултата, тоест парите. Безкористната работа ще бъде адекватно възнаградена.

Кариерата ви може да тръгне нагоре през лятото. Представителите на знака не трябва да се притесняват да демонстрират силните си страни и да се занимават със самопредставяне, така че колегите и началниците да ги забележат. Вероятно ще има оферти, на които Конете не разчитат.

Ще има полъх на промяна на любовния фронт. Ако любовната връзка е силна, тогава любовната лодка няма да се счупи в ежедневието и други изпитания. Ако връзката е пропукана, най-вероятно ще се задълбочи. Вероятно е дори разкъсване.

sheep-zvezdenorakul

Овца (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)

Накарайте Драконовата Овца да върви по сигнал. Представителите на този знак трябва внимателно да отсяват информацията и да се занимават само с важни въпроси, без да се фокусират върху маловажни. Грешките при избора на стратегия и във взетите решения ще струват скъпо на Овцата. По-добре е да действате по предварително разработен план и да не се отклонявате от маршрута.

Едно от предимствата на годината е, че представителите на знака ще кипят от креативни идеи. Може да искате да реализирате някакъв проект. Ако това успее, тогава Овцата ще преживее не само успех, но и финансово увеличение.

Към края на годината Драконът ще даде шанс на Овцата да смени позицията си в професионалната сфера или бизнеса. Нещата ще вървят нагоре, възможно е кариерно израстване или успешна смяна на работата към по-високоплатена.

Личният ви живот ще ви зарадва с нови срещи. Има голяма вероятност за съдбоносно запознанство през април, септември и ноември. Освен това Овцата трябва самостоятелно да се опита да изгради мостове към сърцето на този, който харесва. Ако представители „стоят отстрани, въртящи се с носни кърпички в ръцете си, тогава те ще останат сами.

zvezdenorakul-maimuna

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)
Драконът не е приятел с Маймуната, но това не означава, че годината ще бъде лоша за представителите на знака. Не можете без изпитания и трудности, но благодарение на изобретателността и хитростта Маймуната може да бъде сред победителите.

Високосната година ще привлече любовта в живота на Маймуната. Представителите на знака са известни сърцати. Има вероятност да имат повече от една афера. Успоредно или последователно Маймуната ще води романтична връзка - звездите не казват. До есента може би дори ще се стигне до сватба.

Маймуните, които са във връзка, вероятно ще преминат на ново ниво. Дори тези представители на знака, които са гледали настрани, изведнъж ще осъзнаят, че до тях са онези, от които се нуждаят.

Във финансово отношение март и юни ще бъдат успешни. През тези периоди си струва да станете по-активни в дейности, които могат да ви помогнат да увеличите нивото на доходите си. Трябва да бъдете по-внимателни с разходите и финансовите операции през септември. Има възможност да загубите спестяванията си поради грешен ход.

zvezdenorakul-petel

Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)
За Петлите Драконът вещае късмет в бизнеса и кариерата. Финансов растеж и увеличени възможности са вероятни. Възможно е да има предложения за смяна на работа или дори дейност, най-вероятно през втората половина на годината. Някои представители на знака ще имат перспективи, които не са очаквали. Няма нужда да забавяте темпото, важно е да се възползвате от дадения шанс.

Може да възникне напрежение в отношенията с другите. За Петел ще бъде трудно да разбере дори близки хора, с които преди това са говорили на един език. В резултат на това са вероятни кавги и дори прекъсване на връзките. Представителите на знака ще имат нужда от деликатност и дипломатичност, тъй като за да успеят в професионалните дела или бизнеса, ще трябва да работят в екип.

В любовните въпроси Петлите ще имат успех. Възможността да започнете афера ще се появи през май или ноември. Още повече, че не представителите на знака ще бъдат активни. Петлите, които планират да се женят, ще са узрели за брак. Най-вероятно бракът ще бъде дълъг и щастлив, въпреки вярването, че не можете да влезете във връзка през високосна година.

zvezdenorakul-dog

Куче (1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
Драконът ще внесе стабилност и увереност в бъдещето в живота на Кучето. Представителите на знака ще укрепят финансовото си състояние и ще укрепят позициите си в бизнеса или на работното място. Само на любовния фронт ситуацията ще бъде трудна.

Куче в годината на Дракона може да се сблъска с провали в любовта. Отношенията с любимия човек или съпруг може да станат по-трудни. Има възможност за раздяла. Благополучието в една любовна връзка до голяма степен ще зависи не от Кучето, а от партньора.

Самотните представители на знака ще бъдат заобиколени от вниманието на хора от противоположния пол, но флиртът и срещите може да не доведат до желания резултат - изграждането на дългосрочни, надеждни връзки. Въпреки това шансът да започнете силен, променящ живота роман ще се очертае пред Кучето през март и юли.

Възможно е да се появят нови хора, заобиколени от представители на знака. Кучето ще има късмет - сред тях може да има някой, който ще стане учител, някой, когото искате да следвате, или някой, който ще стане надежден приятел, с когото можете да реализирате дори смели проекти.

boar-zvezdenorakul

Свиня/Глиган (1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019)

Годината на Дракона за Свинята ще бъде като влакче в увеселителен парк. Събитията ще бъдат огромни, представителите на знака ще попадат в капани, неприятности и след това ще постигнат успех. Подобна „неравна“ година ще тества силата ви, но като цяло ще остави добро впечатление.

Любовни преживявания очакват тези представители на знака, които все още търсят героя или героинята на своя роман. Вероятно наблизо ще се появи някой, който ще ви накара да летите на крилете на любовта, но отношенията с него ще бъдат много трудни за изграждане, което може да бъде психически изтощително.

Представителите на зодия, която вече е намерила любовта си, отново ще могат да се уверят, че са направили правилния избор. Връзката вероятно ще бъде приятна и вдъхновяваща.

Ще има поражения и победи в професионалната сфера или в бизнеса. Колеги, партньори, конкуренти могат да ви спънат. Трябва да си отваряте очите, за да не станете жертва на интриги. През април и октомври са възможни трудности в работата.

Годината може да представи невероятна творческа идея, чието изпълнение ще позволи на Прасето да почива на лаврите си и да осигури значителни приходи в собствения си джоб.